PraatErover! X We zien mekaar

Geplaatst op: 08-05-2024 • Datum evenement: 08-05-2024 17:59

PraatErover! en Stichting We zien mekaar slaan de handen verder ineen om laagdrempelige professionele hulp aan te bieden op sport-, religieuze en gezelligheidsverenigingen. We steunen PraatErover! financieel zodat zij hun initiatief ook in Delft kunnen uitrollen.

De samenwerking startte in november 2023. We delen elkaars missie en steunen elkaar in het uitgebreide netwerk van mentale gezondheid. PraatErover! biedt jongvolwassenen laagdrempelige, gratis psychologische hulpverlening. Het is opgezet door studenten die zelf meemaken hoe belangrijk directe hulp kan zijn. Ze zijn al actief in Leiden, Den Haag en Rotterdam. Ieder spreekuur zit vol! Daarom zijn wij blij dat we PraatErover! financieel kunnen steunen met het opzetten van professionele hulp in Delft.

Toen wij nog studeerden en actief waren op onze vereniging bestond er nog geen spreekuur. Terwijl wij ook soms de behoefte hadden om met iemand te praten. Door bij te dragen aan We zien mekaar kunnen 10.000 jonge mensen in Delft nu in een vertrouwde omgeving praten.

Doneren kan hier.
Meer weten over PraatErover!? Klik dan hier

Bedankt voor je aanmelding.