Terugblik Naar 't Kopje voor het Koppie 2023

Geplaatst op: 14-05-2023 • Datum evenement: 13-12-2023 21:16

Op 13 mei 2023 organiseerden wij voor het eerst onze fietstocht Naar 't Kopje, voor het koppie. Met ruim 70 mensen zijn we naar ’t Kopje gefietst in Bloemendaal om onze vrienden Ian en Martin te herdenken en aandacht te vragen voor mentale gezondheid. En het werd een prachtige dag!

Samen met vrienden en familie van Ian en Martin werden de fietsers om 12.00u uitgezwaaid. Rond 16.00u was iedereen weer binnen en konden we samen herinneringen ophalen. Ook was er weer eens tijd om elkaar goed spreken onder de stralende zon: hoe is het nu écht met je? Een vraag die wat ons betreft veel vaker gesteld moet worden. We racen maar door in onze 24/7 maatschappij en even bewust stilstaan bij jezelf en een ander schiet er vaak bij in.

Ons plan is dit een jaarlijks terugkerend fietsevent te maken. Om de herinnering aan Ian en Martin levend te houden en om aandacht te blijven vragen voor het delen van gevoelens. Voor iedereen die er deze keer bij was: heel veel dank en heel veel liefs aan iedereen.

Rondom het evenement zijn we ook een inzamelingsactie gestart. Met de inzamelingsactie hebben we bijna €85.000 opgehaald. We zijn totaal overweldigd door alle donaties en willen dan ook iedereen bedanken die zijn of haar steentje heeft bijgedragen.

Bedankt voor je aanmelding.